Zoeken

Onze gespecialiseerde bedrijven

Infacto bestaat uit 2 bedrijven die actief zijn in de vakgebieden salarisadministratie en HR. Ieder bedrijf legt zich toe op het leveren van interim professionals en consultants.

Onze gespecialiseerde bedrijven

Salarisspecialist en HR Specialist

Wij zijn bekend onder de namen Salarisspecialist en HR Specialist. Vanuit deze bedrijven zorgen wij al jarenlang voor de juiste ondersteuning bij tijdelijk capaciteitsgebrek, langdurige projecten of optimalisatie trajecten. Onze ruim 20 HR- en Salarisspecialisten hebben alles in huis om snel inzetbaar te zijn en direct waarde toe te voegen aan een project of team. Dit maakt onze bedrijven tot betrouwbare, duurzame partners voor organisatie en ondernemingen door heel Nederland.

14

Jaar

ervaring en daarmee een betrouwbare, duurzame partner voor organisaties en ondernemingen door heel Nederland.

2

Bedrijven

die zich toe leggen op het leveren van interim professionals en consultants in de vakgebieden HR en salarisadministratie.

55

Professionals

die alles in huis hebben om snel inzetbaar te zijn en direct waarde toe te voegen aan een project, traject of team.

Salarisspecialist

Salarisspecialist ondersteunt organisaties en bedrijven op het gebied van salarisadministratie en salarisverwerking. Wij doen dit aan de hand van interim dienstverlening, consultancy en outsourcing. Onze salarisspecialisten kenmerken zich door hun uitgebreide werkervaring en excellente vakkennis.

HR Specialist

HR Specialist helpt organisaties en bedrijven bij hun HR bedrijfsvoering. Onze interim HR administrateurs dragen hierbij de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig uitvoeren van operationele rollen en verbeterprojecten. Zij vinden hiervoor uitdaging bij vooraanstaande opdrachtgevers in Nederland.

Geïnteresseerd?

Meer over ons te weten komen? Neem gerust contact op.

Of gebruik ons contactformulier:

    • * Verplicht in de vullen